Thursday 27 June 2024

Tarvittaisiin neuvontapiste etelämäälaisessa määrässä sairaille tms

 Näitä parannusohjeita vuosia laadittuani olen oppinut parantamisesta matkan varrella paljon, mutta jäljelle ovat jääneet okkultistisen tyyppiset ongelmat. Esim. Tervola-sukunimi on okkultistisen puolen ongelmien tuomasta näkövinkkelistä joidenkin mielestä sama kuin terveyskeskus, ja terveyskeskusta taas vierastavat, koska se on heille jotenkin liian terveille ja haluaisivat jonkin eri vaihtoehdon mutta parantamiseen liittyvän, vaan haluaisivat kenties sairaalan yhteydessä olevan neuvontapisteen, joka olisi erityisesti sairaille, tai sairaaksi itsensä tunteville, ja jonka nimi alkaisi sanalla "sairas" tms. He kai menisivät sknne kysymään ja haluaisivat, että olisi mahdollusuus jäädä lepäilemään kuin parantolassa tai sairaalan? tutkimuksissa. Näitä olisivat kai etenkin hoitoalojen ihmiset ja hoitoaloilke suuntautuneen oloiset, sius yleensä vahvasti hoitojen olemassaolon tarpeellisuutta kannattavat. 

Vaikutelmani on, että jos joku on sairaalassa, nikn vuoteessa makaamiseen on uoma, joka on kuin pitkäön paikoillaan sairaalassa tms maanneen. Se tuo mieleen vaikutelmani tropiikkilausista pikkueläimistä, jotka Suomeen viileän perässä matkattuaan vain olla möllöttävät paikoillaan, olematta mukana säiden ja vuodenaikojen vaihtelun vaatimuksissa, ja levittävät ympärilleen sosiaalusta pöpöpilveä tai seuranpitoa, joka kehottaa muita elämään tuon möllöttävän muka erinomaisen, parhaan, mallin mukaan. Vastaavasti kai ihmisissä on moista elämäntapaa arvostavia, eriyuksena koulujärjelle, työelämälle ja terveille elämäntavoille. Eli tarttis olla joku paikka noille, kenties tropiikin vuorilke, tavalliseen tropiikkiin, aavikolle tai tundralle haluaville, kenties jokin lento mahdollusta järjestää sinne tms. Osa voisi paremmin, jos olisi alkuperäisen kulttuuripiirin sijasta eri kulttuuripiiri mutta aika samanlainen ilmasto kuin alunperin. (Jostan sarjakuvatyylin kuvasta Facebookissa kuluneella viikolla opin, että sairastavan oloinen kerrostalossa tasaisesti elelevä viilentävä kenties ainein, voi olla henkilö, joka ehkä voisi hyvin kuumassa, esim. Saharassa tms.) 

Jaa, olisikohan lääkärikeskus se, mitä he hakevat, ainakin voisi arvata, että yksityisen lääkärikeskuksen neuvonta olisi mistä voisivat kysyä. 

Osa kenties kaipaisi tuon tyypin parantolaa, sairaalaa, tms, missä esim oleskelutilassa voisi lueskella parantamisblogini hakemistoa tai muuten opetella noita ohjeita että miten elää terveenä ja tervehtyä, tajuten että tauteja voi olla heillä monia esim uran aikana hankittuja. 

No comments:

Post a Comment

A new book

 23rd of August 2024   A new booklet "Healing 5. : "As if of a naturally healthy family"  As a paperback 5.30usd +post +tax? ...